Verzending en Bezorging

Elektrische-Motoren.nl is een webwinkel mét showroom. Wij leveren onze producten door heel Europa. U wilt u vanzelfsprekend graag weten dat uw bestelling veilig en wel op bestemming komt, én dat dit niet onnodig lang duurt.U kunt uw bestelling bij ons ophalen bij onze locatie midden in de randstad. De meeste artikelen verzenden wij door heel Europa.

Verzendkosten Nederland

Elektrische-Motoren.nl rekent GEEN verzendkosten op zendingen binnen Nederland. Dit omvat zowel kleine artikelen als complete elektromotorsets (incl. accu).

Verzendkosten internationaal

Als u een product van Elektrische-Motoren.nl bezorgd wilt hebben buiten Nederland, hanteren wij voor kleinere artikelen de internationale tarieven van PostNL. Bij elektromotoren en complete sets met accu rekenen wij internationaal een variabel tarief. U ziet deze tarieven in onze webshop voordat u het product afrekent.

Levertijden

Wij doen er alles aan om uw product zo spoedig mogelijk op uw locatie te krijgen. U kunt een zending binnen 48 uur verwachten en in de meeste gevallen al eerder. Wij houden u op de hoogte van de bezorging met een track & trace.

Afhalen in de randstad

Wilt u liever niet op uw pakket wachten? U kunt ook vrijwel alles bij ons afhalen. We houden ruime voorraad. Wel raden we aan om van tevoren even te bellen om zeker te weten dat we uw product hebben liggen. Ga naar onze contactpagina voor openingstijden en meer informatie.