Ruilen en retourneren

Ruilen

Als u een product wilt ruilen is dit in veel gevallen mogelijk. Neem contact met ons op en we ruilen uw product om. Wel is het is mogelijk dat transportkosten of vermindering van de waarde van het product (mits van toepassing) in rekening gebracht worden.

Retourneren pakketpost

Als u na het aanschaffen van uw kleinere producten die met pakketpost verzonden kunnen worden het product graag wilt retourneren om wat voor reden dan ook is het mogelijk om de het product in nieuwstaat binnen 14 dagen na aankoop retour te zenden. Dit kunt u doen door het product te verzenden naar:

Jaques en Kik Watersport / Elektrische-Motoren.nl

Amstelkade 4J

3652MD Woerdense Verlaat

o.v.v. ordernummer

Retour Portal

Voor bepaalde zendingen kunt u onze retournerings-portal gebruiken. Dit geldt voor zendingen die DHL door ons naar u zijn verzonden. Dit geldt voor pakketten, NIET voor palletzendingen.

Retourneren accu’s en grote zware producten

Als u grotere zendingen (sets en accu’s) wilt retourneren dan kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via de mail of telefoon. De transportkosten voor retour worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag. De transportkosten van het bestellen worden wel geretourneerd.

Staat van de goederen

Het is uw verantwoordelijkheid om zorgvuldig met het product en het verzenden om te gaan. Alle producten moeten bij binnenkomst door ons gecontroleerd worden voor we uw geld terug kunnen storten. Eventuele schade of waardevermindering kan in rekening gebracht worden.